DEAD TRIGGER

DEAD TRIGGER 1.1.2

Hersenloze actie tegen hersenloze monsters

VOOR

  • Grafisch subliem
  • Veel levels
  • Veel upgrades
  • Ruime bewegingsvrijheid

TEGEN

  • Tergend gemakkelijk
  • Erg repetitief

Gemiddeld
6

DEAD TRIGGER is een gratis first-person shooter met zombies en een hoop zwak verlichte ruimtes. De game is net een schiettent: level op level stormen zombies op je af, die je op het juiste moment moet uitschakelen. De beelden in DEAD TRIGGER zijn ongekend mooi, maar hoe zit het met gameplay?

Zombies zijn razend populair en we vinden de ondode rakkers dan ook in een hoog percentage van alle mobiele games terug. DEAD TRIGGER speelt leentjebuur bij Contract Killer: Zombies en is Madfinger's eerste ervaring met in-app betalingen. De game is gratis maar de beste uitrusting kost extra geld (je doet inkopen vanuit de app). Je hebt de aangeboden superwapens echter niet nodig: DEAD TRIGGER is kinderlijk eenvoudig.

Het idee in DEAD TRIGGER is simpel: trek van buurt tot buurt en verwijder de zombies uit de steegjes, garages en louche laboratoria. Je loopt en kijkt door je vingers links en rechts op het scherm te bewegen. Schieten, alsmede het wisselen van wapens doe je met een knop op het scherm. Op een kaart verschijnen steeds nieuwe missies, die variëren van het overleven voor een bepaalde tijd tot het brengen van proviand van en naar een bepaalde plek.

Aanvankelijk storen de eenvoud en de saaie opzet van de game allerminst. Echter, na een veertigtal vrijwel identieke levels slaat de verveling toe en vraag je je af waarom je verder speelt. De graphics - vooral water-, rook- en lichteffecten zijn van console-kwaliteit en DEAD TRIGGER haalt het maximale uit moderne telefoons. Toch is de opzet té simpel; het level start, de (trage) zombies komen en jij schiet ze neer.

DEAD TRIGGER ziet er subliem uit: blaadjes dwarrelen in de wind, water spat op in contact met kogels en de zombies knallen spectaculair - als overrijpe watermeloenen - uit elkaar. Verder zijn er tientallen levels, maar de uitdaging blijft uit. De game vermaakt doch beloont je inzet met steeds dezelfde schermen en een minimale aanpassing. Het is nét niet genoeg om DEAD TRIGGER aan te bevelen.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
DEAD TRIGGER

Download

DEAD TRIGGER 1.1.2

Beoordelingen about DEAD TRIGGER